Tax Justice Network Norway

English

Vil du lage podcast for Tax Justice Network - Norge?

Vil du lage podcast for Tax Justice Network - Norge? | Kilde: Glide, Wikicommons
Kilde: Glide, Wikicommons

Vi lyser ut et oppdrag for å videreføre vår populære «TaxCast»! Utvidet frist til 3. februar.

 
Dato

Tax Justice Network – Norge har siden 2014 laget podcasten TaxCast om globale skattespørsmål – en produksjon som er støttet av Norad. I 2019 skal vi produsere fem nye episoder og ønsker tilbud fra potensielle leverandører.

Vår podcast er inspirert av den britiske podcasten med samme navn, men vi ønsker at våre radiojournalister selv skal komme med innspill og være med på å forme podcasten i samarbeid med oss.

Om podcasten

Podcasten skal formidle nyheter, aktualiteter og fremmer ny forskning på temaet kapitalflukt, skatteparadiser og skjulte pengestrømmer på en enkel og lettfattelig måte. Dette kan for eksempel inkludere intervjuer med forskere, personer innenfor granskingsmiljøer, revisjonsselskap, banker, politikere og regjeringsmedlemmer. Vi ønsker at episodene i størst mulig grad bygges rundt caser. Med TaxCast ønsker vi spesielt å nå ut til studenter og andre som kan være interessert i internasjonale skattespørsmål, men som kanskje ikke allerede har mye bakgrunnskunnskap om tema.

Tilbudets innhold

·       CV med beskrivelse av tidligere erfaring med radio, og/eller podcast.

·       Oversikt over leverandørens eventuelle selskaps- og eierstruktur.

·       Bekreftelse på at leverandøren ikke er involvert i noen av kriteriene for eksklusjon iht. Norads innkjøpsreglement. Ta kontakt for å få disse oversendt.

·       Timepris inkl. moms

·       Annen informasjon som du mener er viktig å fremheve.

Ansvar og prosjektorganisering

Tax Justice Network – Norge er redaksjonelt ansvarlig for innholdet i episodene, og innehar rettighetene til episodene. Utarbeidelse av programplan gjøres av leverandøren i samarbeid med daglig leder Sigrid Klæboe Jacobsen og politisk rådgiver Ingrid Hjertaker.  Episodene produseres i sin helhet av leverandøren. TJN-N skal godkjenne episodene før de publiseres.

Leveranser

5 episoder á 20-30 minutter, og skriftlig publiseringsnotat tilhørende hver episode. Det vil også bli aktuelt å produsere korte «teasere» for enkelte episoder, som brukes som reklame for TaxCast skal publiseres på Spreaker eller lignende, og kunne abonneres på fra vanlige podcast-apper. Det forventes at leverandør holder opptaksutstyr.

Annet

Ulovligheter eller korrupsjon i forbindelse med tilbudsprosessen vil føre til avvisning av det gjeldende tilbudet.

 

OBS Ny frist: Søndag 3. februar.
Spørsmål og tilbud sendes til ingrid@taxjustice.no. Aktuelle leverandører vil bli invitert til samtale.

 

Støtt Tax Justice Network - Norge i arbeidet for skatterettferdighet. 
Enkeltbidrag på VIPPS: 550844. Bli fastgiver (valgfritt måndlig beløp).