Tax Justice Network Norway

English

Konferanse: Lifting the veil of secrecy

Konferanse: Lifting the veil of secrecy |

Meld deg på internasjonal konferanse om skatteparadis, kapitalflyt og utviklingsland i Bergen. Studenter kan søke reisestipend.

 
Dato

Hvordan påvirker skatteparadiser utviklingsland? Hvilken rolle spiller skatteunndragelsesindustrien? Og hvordan kan problemene med skatteparadiser reduseres? Ledende forskere, gravejournalister og andre eksperter fra hele verden presenterer den siste forskningen på skatteparadis, eliteadferd og internasjonal beskatning.

Konferansen er 21-22. november, med konferansemiddag den 21. Konferansen er gratis, med det er begrenset antall plasser. 
 

Oppdatering: Konferansen er fulltegnet, men det kan åpne seg plasser etter avmeldinger - ta kontakt på peter(at)taxjustice.no
Masterstudenter kan søke reisestipend på 1500,-. Vi trenger en kort søknad om hvorfor konferansen kan være nyttig for din masteroppgave. Søknadsfrist 30. oktober. Sendes til peter(at)taxjustice.no

 

Se fullt program via NHH sine sider her

 

Hjertelig velkommen til forskere, studenter, skatteeksperter, sivilsamfunn, journalister og andre interesserte!

Konferansen arrangeres av Chr. Michelsens Institutt (CMI) og NHH, i samarbeid med Tax Justice Network - Norge og TaxCapDev-nettverk, med økonomisk støtte fra Forskningsrådet Norge.