Tax Justice Network Norway

English

Vil du lage podcast for oss?

Vil du lage podcast for oss? |

Vi lyser ut et oppdrag for å videreføre vår populære «TaxCast»! Svarfrist 9. juni.

 
Dato

Tax Justice Network – Norge har siden 2014 laget podcasten TaxCast om globale skattespørsmål – en produksjon som er støttet av Norad. I 2017 skal vi produsere fire nye episoder og ønsker tilbud fra potensielle leverandører. Vår podcast er inspirert av den tilsvarende britiske podcasten.  

Om podcasten

Podcasten skal formidle nyheter, aktualiteter og fremmer ny forskning på temaet kapitalflukt, skatteparadiser og skjulte pengestrømmer. Dette kan for eksempel være intervjuer med forskere og masterstudenter, intervjuer med personer innenfor granskingsmiljøer, revisjonsselskap, banker, politikere og regjeringsmedlemmer. Vi ønsker at episodene i størst mulig grad bygges rundt caser. TaxCasten ønsker vi spesielt å nå studenter, særskilt studenter innen juss, økonomi og egnskap/revisjon.

Tilbudets innhold

·         CV med beskrivelse av tidligere erfaring med radio, og/eller podcast.

·         Oversikt over leverandørens eventuelle selskaps- og eierstruktur.

·         Bekreftelse på at leverandøren ikke er involvert i noen av kriteriene for eksklusjon iht. Norads innkjøpsreglement. Ta kontakt for å få disse oversendt.

·         Timepris inkl. moms

·         Annen informasjon som du mener er viktig å fremheve.

Ansvar og prosjektorganisering

Tax Justice Network – Norge er redaksjonelt ansvarlig for innholdet i episodene, og innehar rettighetene til episodene. Utarbeidelse av programplan gjøres av leverandøren i samarbeid med daglig leder Sigrid Klæboe Jacobsen og politisk rådgiver Peter Ringstad.  Episodene produseres i sin helhet av leverandøren. TJN-N skal godkjenne episodene før de sendes.

Leveranser: 4 episoder á 20-30 minutter, og skriftlig publiseringsnotat tilhørende hver episode. Episodene skal publiseres på Soundcloud eller lignende, og kunne abonneres på fra podcast-apper. Det forventes at leverandør holder opptaksutstyr.


Annet: Ulovligheter eller korrupsjon i forbindelse med tilbudsprosessen vil føre til avvisning av det gjeldende tilbudet.

Frist:  fredag 9. juni. Spørsmål og tilbud sendes til peter@taxjustice.no. Aktuelle leverandører vil bli invitert til samtale.

 

Foto: Saltmiser~commonswiki cc-by-sa-3.0-us